// TYP DANIA // SMAKI ŚWIATA // CZAS PRZYGOTOWANIA // VIDEO PRZEPISY //


STOPIEŃ TRUDNOŚCI


// MANGO LASSI, CZYLI KOKTAJL MANGO PO INDYJSKU



Na 3 szklanki
Czas przygotowania: 5 min

Składniki:
1 dojrzale mango
250 mleka
1 jogurt naturalnego
2 łyżeczki cukru

Obierz mango, pokrój drobno i wrzuć całość do blendera. Miksuj razem z mlekiem i cukrem kolejne 3 min. aż będzie bardzo, bardzo gładkie. Włóż maksymalnie na 24 godziny do lodówki. Jeśli mango jest wystarczająco słodkie nie dodawaj cukru.
Świetnie smakuje o poranku.


Wstecz

Ten przepis nie posiada jeszcze żadnych aktywnych komentarzy.

Tylko osoby zalogowane dodać swój komentarz - zaloguj się.
Jeśli nie posiadasz konta - zarejestruj się.
Jeśli pamiętasz hasła - kliknij tutaj.