// TYP DANIA // SMAKI ŚWIATA // CZAS PRZYGOTOWANIA // VIDEO PRZEPISY //
|
|
// MANGO LASSI, CZYLI KOKTAJL MANGO PO INDYJSKU
Na 3 szklanki Czas przygotowania: 5 min Składniki: 1 dojrzale mango 250 mleka 1 jogurt naturalnego 2 łyżeczki cukru
Obierz mango, pokrój drobno i wrzuć całość do blendera. Miksuj razem z
mlekiem i cukrem kolejne 3 min. aż będzie bardzo, bardzo gładkie. Włóż
maksymalnie na 24 godziny do lodówki. Jeśli mango jest wystarczająco
słodkie nie dodawaj cukru. Świetnie smakuje o poranku.
|
|
Wstecz
Ten przepis nie posiada jeszcze żadnych aktywnych komentarzy.
Tylko osoby zalogowane dodać swój komentarz -
zaloguj się.
Jeśli nie posiadasz konta -
zarejestruj się.
Jeśli pamiętasz hasła -
kliknij tutaj.