Jako Fabryka Artystyczna mamy przyjemność współpracować z Pascalem od 2006 roku. Jednym z najciekawszych projektów był cykl spotkań z kontrahentami naszego klienta, które odbyły się pod nazwą ?Akademia smaku?.
Łącznie odbyły się 3 imprezy w Poznaniu, Katowicach i Warszawie, w których wzięło udział około 300 osób. Wszystkie spotkania miały identyczną formułę.
Na nasze zamówienie Pascal przygotował specjalne menu składające się z przystawki, dania głównego oraz wykwintnego deseru. Pokaz, podczas którego Pascal, pokazywał jak przygotować kolejne potrawy był niezwykle dynamiczny i interaktywny, przykuwając uwagę wszystkich Gości. Restauracje, w których odbywały się pokazy, przygotowały prezentowane potrawy dla każdego z uczestników, tak więc każdy miał okazję spróbować tego wyjątkowego zestawienia smaków i aromatów.
Całości dopełnił nasz ekspert winiarski, który do każdej z potraw zaproponował specjalnie dobrane i wyjątkowe wino.
Niezwykle wysoka frekwencja świadczy, iż spotkania cieszyły się olbrzymią popularnością. Wiedza Pascala oraz sposób jej przekazania i poprowadzenia pokazu sprawiły, iż impreza na długo pozostanie w pamięci naszych Gości.
|